Interplast.se

En site som lär dig allt om plast

Hyr ett förråd för att förvara dina plastmöbler

april 2nd, 2022

Om du bor i Nyköping och funderar på att hyra ett förråd för att förvara dina plastmöbler har kommit till rätt plats. Det är ingen slump att plastmaterial har blivit ett av de mest använda materialen i världen. Dock kan många plastprodukter som till exempel plastmöbler vid första anblick verka ”billiga”. I själva verket kan det inte vara längre bort från sanningen med tanke på alla fördelar som högkvalitativa plastmöbler har. Därför bör du inte tveka att lagra dina plastmöbler hos familjeföretaget Prinsens Lager som erbjuder smarta förvaringslösningar.

Precis som namnet antyder är företaget familjärt och ger ett mer personligt bemötande än vad konkurrenterna erbjuder. Du kan förvänta dig kortare väntetider, mer flexibilitet och större trygghet. Med 4,5 av 5 poäng hos Trustpilot kan du känna dig trygg med att hyra förråd av Prinsens Lager i Nyköping. Det är bara att höra av dig via telefon, mail eller sociala medier för att komma igång!

Välj mellan kallförråd och varmförråd

Prinsens Lager erbjuder både kallförråd och varmförråd som båda är på 14 kvadratmeter. I och med att plast finns i alla möjliga typer av produkter kan båda typer av förråd bli aktuella beroende på vad du äger. Kallförråd är ett lämpligt alternativ om du har beständiga plastmöbler och varmförråd passar bättre för ömtåliga plastprodukter som lätt går sönder.

Förvara dina säsongsbaserade plastmöbler

Att förvara dina säsongsbaserade plastmöbler i ett förråd kan vara den bästa lösningen för att spara utrymme. Det kan helt enkelt finnas begränsat med utrymme i ditt hem som gör det opraktiskt att förvara där. Genom att hyra ett rymligt förråd i Nyköping hos Prinsens Lager kan du utan några problem förvara alla dina plastmöbler utan att förlora utrymme.

3 fördelar med att förvara dina plastmöbler

Det finns gott om fördelar med att förvara dina plastmöbler och fem av dessa är:

1. Kräver inget underhåll – Till skillnad mot andra typer av material kräver plast nästan inget underhåll och rostar inte. På så sätt kan du utan några som helst problem förvara dina plastmöbler i ett förråd utan oro.

2. Är miljövänliga – Dagens plastmöbler består ofta av återvunnen plast och är därför miljövänliga att använda. Det betyder att du minskar ditt koldioxidavtryck när du förvarar dina plastmöbler.

3. Gör det säkert för barn – Ett hem med plastmöbler istället för möbler av trä och metall är betydligt säkrare för barn. Plastmöbler har inga kanter eller spetsiga hörn som kan göra illa barn, så det gör dem till ett perfekt val för föräldrar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*